Kryptovaluta hemsida

Hur bygger jag min hemsida för en kryptovaluta?

Det finns tusentals kryptovalutor idag, och de flesta av dem har knappast någon handelsvolym. Så när du gör din kryptovaluta måste du sticka ut från mängden. En förstklassig hemsida som kan vara lätt att komma åt och navigera, informerar och gör transaktioner enkla hjälper oerhört med detta.

Låt oss gå igenom de viktigaste sakerna du måste tänka på när du skapar en hemsida för din kryptoverksamhet. 

Innehåll för kryptosida

När du kurerar innehåll för din kryptovalutahemsida måste du se till att den är lämplig för alla typer av potentiella kunder.

Se till att inte inkludera för många tekniska termer som kan förvirra dem. Samtidigt, försök att inte hålla det för vagt eftersom det kan framstå som inkompetens. Försök att hitta en balans mellan de två. Ett annat sätt att göra detta är genom att inrätta olika avsnitt för nybörjare och experter. 

Ha också separata sidor på din hemsida för grundläggande information, nyheter, köp och försäljning av kryptovaluta. Det kommer att göra navigeringen superlätt. 

Tjänster

För att övertyga en kund om att de ska använda din kryptovaluta måste du kunna visa exakt hur du förbättrar deras upplevelse. På din hemsida kan du visa alla dina konsumentgrupper de viktigaste fördelarna de får beroende på om de är en individ, ett företag eller en professionell investerare. 

För individer som precis har börjat med kryptovaluta är det viktigaste att bygga förtroende och garantera säkerhet. Därför bör din produkt fokusera på att vara användarvänlig och även se till att deras integritet skyddas. 

Företag och investerare skulle behöva mer sofistikerade funktioner. Mindre företag vill att du fokuserar på lägre risk, och investerare skulle leta efter maximal tillväxt. Markera de tjänster du tillhandahåller för att göra deras analys åt dem och möjliggöra enkla investeringar. 

Verktyg för att bygga hemsidan 

Inte alla av oss kan koda och bygga en hemsida men med hjälp av ett hosting företag som JustHost behöver du inte det!

Det finns flera planer du kan välja mellan. Du kan välja den billigaste först och uppgradera när och om det behövs. Välj ett namn för din hemsida, lägg till de grundläggande detaljerna. I ditt justhost-konto hittar du ett alternativ för att installera WordPress. Gör det och aktivera ”privacy”. 

Teman och färgpaletter 

Eftersom vi använder WordPress, har du massor av teman att använda. Du vill försöka ha en attraktiv men stilren design. 

Om du vill att din hemsida ska fungera bra på smartphones måste du se till att du väljer ett optimerat tema för mobila enheter.

Kryptovaluta-räknare, realtidskurser och de senaste rubrikerna från kryptonyheter är funktioner du måste ha! 

Innan vi avslutar detta, låt oss titta på ett exempel på en hemsida för kryptovalutor:

Litecoin

Litecoin Website

Deras hemsida verkar tydlig, koncis och perfekt. Den visar tydligt företagets vision i huvudrubriken, samtidigt som den håller det enkelt. Man kan enkelt navigera bland innehåll för individer, företag och nyheter från den översta menyn. Om du går över till avsnittet Individuals, ser du hur välorganiserat det är och direkt visar fördelarna med Litecoin. Att köpa är supersnabbt och enkelt från footer-widgeten och det finns en popup i det högra hörnet med en Call to Action!

Avslutande tankar

Kunder är mer benägna att hitta ditt nya mynt om du har mycket engagerande innehåll på din hemsida OCH riktar in dig på en faktisk smärtpunkt med din produkt. Du är beroende av att dina kunder litar på dig och en bra webbnärvaro är öppningen till ditt mynts framgång! 

Share this post:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lämna ett svar

Table of Contents