OM OSS

Dacode är en webbbyrå som har som specialitet att bygga stora webblösningar

Vi gör även vanliga hemsidor, e-handelslösningar och mobilanpassning av hemsidor så att de fungerar med smartphones och surfplattor.

En annan sak som intresserar oss är att få din hemsida att sälja för dig automatiskt.

Teknikerna vi jobbar med att få din hemsida att sälja automatiskt är sökmotoroptimering, och konverteringstekniker som gör att dina besökare blir till leads och senare till kunder.

Om du bara sökmotoroptimerar din sida och inte har en strategi för att konvertera dina besökare till leads och senare till kunder så har du ingen nytta av din sökmotoroptimering.

Jag som driver företaget heter Kimmo och har ett förflutet från Chalmers Tekniska Högskola, Där har  jag gått civilingenjörsutbildningen i elektroteknik med inriktning på data.

Jag har byggt hemsidor och olika applikationer sedan starten  av Internet.

Jag har en passion i att automatisera olika flöden och låta dessa automatiserade lösningar effektivisera och underlätta ditt arbete.

Vi på dacode har en policy att alltid ta fram högkvalitativ produkter eller tjänster till våra kunder. Och eftersom hög kvalitet och lågt pris inte alltid går hand i hand så kan vi inte garantera att du får det lägsta priset på marknaden. Men du får en högkvalitativ produkt det kan vi stå för.

Vi har erfarenhet av att den höga kvaliten lönar sig i långa loppet och ger ditt företag de fördelar det behöver på en kokurrensutsatt marknad.

Vi är glada och tacksamma att vi fått förtroendet att hjälpa våra kunder och tackar dem för de fina ord som de säger om oss. Här kan du läsa om vad några av dem har att säga om vårt arbete. Klicka här för att läsa några referenser →

Vi ser fram emot att även få hjälpa dig att nå nya höjder med ditt företagande.

Ring Kimmo nu för ett kostnadsfritt och förutsättningslöst möte för att diskutera vad vi kan hjälpa er med. Tel 0708 77 68 00