Referenser

Ulf Carlsson

Syncprojekt
Att samarbeta med Kimmo är en resa där den fråga jag ställde inledningsvis blir sekundär och där betydligt större frågor får svar. Kimmo är en idéspruta och en stor kraft

Att träffa Kimmo, att arbeta med Kimmo, är roligt och givande på många plan. Han har en säregen förmåga att entusiasmera människor, att få med medarbetare på banan på ett fantastiskt vis och därtill är han mkt resultatinriktad. Vad mer kan man begära?

Jag har anlitat Kimmo i olika sammanhang under ett flertal år och i de mest varierande situationer, och han har löst problemställningarna på ett utomordentligt vis. Jag kan varmt rekommendera Kimmo!

Clive Tompsett

Fotograf
Att samarbeta med Kimmo är bra. Kunskapen finns för att lösa de uppgifter och problem som jag behövt hjälp med.jag gillar attityden att allting går att lösa. man får hjälp snabbt när det behövs. Jag skulle rekommendera Kimmo för att han är professionell.

Rolf Lantz

Tratech
Samarbetet med Kimmo har fungerat klanderfritt

Jag skulle rekomendera Kimmo, då jag funnit att det som utlovats även levererats!

En annan tanke som slår mig är att han är smidig.

Mia Meriläinen

www.wtcgoteborg.se
Kimmo är lugn, naturlig, varm, saklig och informativ. Detta gör att innehållet blir tydligt, samtidigt som han bjuder in till ett aktivt deltagande.Speciellt bra är hans brinnande intresse för att tillmötesgå deltagarens behov. Deltagarna var nöjda med seminariet och fick kanske t.o.m. lite mersmak.

Att samarbeta med Kimmo är bra, han återkopplar och lämnar inga lösa trådar. Han levererar!

Vi på World Trade Center Göteborg rekomenderar Kimmo som föredragshållare och kommer att anlita honom fler gånger!

Håkan Carlsson

VD, VVS Bolaget
Skall man ut och synas eller behöver ett bollplank så finns det ingen som matchar DaCode där finns det en outtömlig källa på kunskap och know-how.

Jag rekommenderar absolut Kimmo. Här är epicentrum av marknadsföring och design.

Jag är mycket nöjd. Allt går ultra snabbt från ide till färdig produkt.

Kimmo är mycket förtrogen med sina uppdrag och inger ett gott förtroende.

Sitter du/ni och funderar hur ni skall komma vidare boka ett besök med Kimmo så lyfter ni eran verksamhet till nästa nivå (elitserien)

Elisabeth Fogelberg

Rektor, Annagården
Jag tycker att det är väldigt bra att samarbeta med Kimmo på daCode.

Kimmo är bra på att lyssna in mina ideer och tankar som kund.

Samtidigt är han inte rädd för att utifrån sin kompetens, komma med många spännande och kreativa lösningar och nya tankar kring vårt projekt.

Jag är helt klart väldigt nöjd med det arbete han gjort åt mig och jag rekommenderar honom så ofta jag kan till andra intressenter.

Kristina Strandholm

Marketing Operations Manager, Qmatic AB
Sammarbetet med Kimmo på daCode/Responsified Web Solutions har fungerat väldigt väl ända sedan start. Kimmo är oerhört kunnig och lyhörd för kundens önskemål och har ofta kommit med förslag som höjt kvaliteten på projektet.

Jag rekommenderar daCode/Responsified Web Solutions och Kimmo därför att han är en skicklig, snabb och pålitligt leverantör. Dessutom trevlig att ha att göra med. Jag upplever att vi fick ett stort värde för pengarna.

Jag är mycket nöjd med Kimmos arbete och hoppas snart få anlita honom igen.

Laura Fogarasi

Arkitekt
Att samarbeta med Kimmo är mycket effektivt och okonstlat – Kimmo lämnar oftast besked direkt och håller konstant god kommunikation under hela arbetsprocessen. Ett gott samarbete!
Jag skulle absolut rekommendera Kimmo! I första hand för hans kompetens som håller hög nivå i tiden med utvecklingen. I andra hand för det effektiva samarbetet där han kan få kunden att känna sig trygg med processen och även införstådd i tillvägagångssättet.
Jag är väldigt nöjd. Jag missuppfattade någon del i början om vilken plattform vår hemsida vid en flytt skulle hamna på, det blev en besvikelse då vi gick in med beställningen. Men arbetet med flytten av hemsidan blev utfört och trots motgångar så löste Kimmo och DaCode helheten väldigt bra.
Jag vill också tillägga att han dessutom är en go kille 🙂

Ulrika Larson

VD Empirikon
Kimmo är lättsam, kreativ, kommunikativ i processen och noggrann vilket gör samarbetet trevligt och resultatet givande.

Jag rekommenderar gärna Kimmo, han hjälpte oss med en illustration, där han fångade upp det budskap vi ville förmedla och skapade en illustration som passade syftet mycket bra.

Mats Venndahl

VD Venndahl Speaking Partner AB
Att samarbeta med Kimmo är kul och inspirerande. Och framför allt lärorikt, när som han samtidigt lyssnar på kunden ger mig bra feedback efter sina tankar och idéer. Detta gör att slutprodukten blir bra. Skulle varmt rekommendera Kimmo, därför att han har känsla för helhetsbilden. Både estetiskt och känsla för marketing. Och tänker på att kunden skall vara nöjd. Jag är mycket nöjd med det Kimmo har gjort för mig. Och även fått bra synpunkter från min omgivning på det han har gjort.

Ulf Sandström

VD ulfsandström.se
Att samarbeta med Kimmo är lättsamt och enkelt.

Jag skulle absolut rekommendera Kimmo. För att jag är övertygad om att han kommer att kunna lösa uppdraget eller säga ifrån om han inte tror det ligger i hans expertis.

Är jag nöjd med arbetet? Många förslag inom kort tid, lätt att återkoppla och få ändringar, egna förslag som visar engagemang – Svar: Ja.

Den här uppföljningen är i sig en indikation på att Kimmo är intresserad av att kvalitetssäkra och lämna nöjda uppdragsgivare.

Mia Frankedal

Konstnär
Att samarbeta med Kimmo är enkelt, okomplicerat och det går fort.

Jag skulle absolut rekommendera Kimmo, han är bra på att lyssna av vad du vill men ger också intelligenta råd. Jag är mer än nöjd med Kimmos arbete.
-Att Kimmo är konstnär i kombination med ett avancerat tekniskt kunnande märks i det arbete han utfört för mig.

Magnus Lovell

VD Lovell leadership
Det är ett nöje att arbeta med Kimmo. Han lyssnar verkligen på vad jag önskat och lägger till sin erfarenhet och kunnighet på ett mycket professionellt sätt. Dessutom är Kimmo en mycket trevlig människa!
Jag rekommenderar definitivt Kimmo. Med sin konstnärliga sida samt kunnighet inom tekniken har han en unik förmåga vilket visat sig tydligt i vår nya layout på hemsidan samt framtagande av ny logga.
Jag är mycket nöjd med Kimmos arbete.

Bo P. Löfgren

VD, Evolutive AB
Att samarbeta med Kimmo är mycket lätt, Jag skulle vilja rekommendera honom, eftersom han förstår kundens behov och hittar kreativa lösningar.

Jag är mycket nöjd med Kimmos arbete.

Skulle vilja tillägga också att Kimmo är en person som gjort starkt intryck på mig och som jag på relativt kort tid har fått en mycket bra relation till. Kimmos sätt att kombinera sin höga tekniska kompetens med sitt kreativa konstnärskap gör honom oerhört spännande. Han är helt enkelt en idéspruta. Dock skapar han inte tekniska avancerade lösningar för deras egen skull, inga ”over kill” – han har alltid kundnytta i fokus. Till sist vill jag understryka att jag verkligen upplever Kimmo som en oerhört god medmänniska.

Mattias Johansson

VD Syncronisera Projektledning
Om jag skall fatta mig kort så är det enkelt att samarbeta med Kimmo.
Han levererar en speciell energi, han är genuint intresserad av personen och kommer snabbt nära inpå en. Han släpper ändå inte fokus på syftet med uppgiften, istället lockar han gärna fram en dimension till, det där extra som man som kund inte visste att man vill ha. I just den disciplinen Kimmo rör sig är det lätt att hamna i antingen tekniska frågeställningar eller enbart yta, design och coola funktioner utan nytta. Det gör inte Kimmo, han behåller koncentrationen på kundens affär och nytta.

Jag skulle absolut rekommendera Kimmo, han skulle med sin energi och kunskap kunna tillföra något till alla företag, tror jag.

Jag är nöjd med Kimmos arbete, utan tvekan.

Fredrik Runegård

Verksamhetschef, Restaurang Runegård & Hvit
Samarbetet med Kimmo går inte att klaga på. Superbra samarbete.

Vi på Restaurang Runegård & Hvit vill verkligen rekommendera daCode för andra.

Det är ett smidigt och snabbt sätt att få en bra proffsig hemsida samt hjälp när som helst i princip!

Jag är mycket nöjd, ser fram emot fler samarbeten.

Med tanke på vilken djungel det är där ute med olika seriösa samt oseriösa företag inom Kimmos yrke så besitter Kimmo de flesta egenskaper som får en att känna sig trygg som kund.

Tack Kimmo.

Stefan Sjöberg

VD, Munkhuset
Att sammarbeta med Kimmo är jättebra, han är lyhörd och kan omsätta dina ideer till en bra och fungerande produkt.

Jag skulle absolut rekommendera Kimmo. Han är snabb, okomplicerad och mycket kunnig.

Jag är helnöjd md Kimmos arbete.

Hans engagemang för att lösa kundens behov på ett snabbt och effektivt sätt, imponerade på oss.

Nina Ward

Massageterapeut
Kimmo kör med raka rör. Inget krångel. Jag får den hjälp jag behöver, närhelst jag behöver den.
Det fungerar alldeles utmärkt för mig. Jag är mycket nöjd med vårt samarbete.

Rune Kjellgren

VD, Reklamfabriken.com
Kimmo är riktigt serviceminded och kommer med mycket bra och kreativa lösningar. Riktigt proffsigt.
 
Jag rekommenderar verkligen Kimmo, då han hjälper till på ett så bra sätt, Med effektiva lösningar, bl.a. proffsig hemsida, som uppskattas av kunderna. Det känns bra att hjälpa affärsbekanta med denna kontakten som gör att de Kan koncentrera sig på det de kan.
 
Jag är mycket nöjd, snabba svar, bra koncept, mycket proffsigt.

Marianne Ek

Göteborgs Konstförening
Samarbetet mellan Kimmo och oss på Göteborgs Konstförening har fungerat mycket bra. Kimmo har varit snabb på att förstå hur vi har velat presentera oss på nätet. Han har alltid bemött våra synpunkter på ett seriöst sätt.
Vi kan rekommendera andra att anlita Kimmo. Han är kreativ och lyhörd och vill kundens bästa.
Det har varit en stor fördel för oss att Kimmo är konstnär. Tack vare hans tekniska kunnande och konstnärliga kreativitet har vi en hemsida som representerar oss på ett bra sätt. Arbetet med att skapa hemsidan fungerade väldigt bra både när det gällde utformning och innehåll. Kimmo är alltid snabb med att svara på frågor och att lösa problem.

Thereze Larsson VD

Care Hudvård och Makeup
Att samarbeta med Kimmo är smidigt och han är pedagogisk och kan förklara även för mig som är ovan inom området:)
Jag skulle absolut rekommendera Kimmo! För att han är pålitlig och uppdaterad inom sitt område.
Jag är Mycket nöjd med hans arbete
Jag känner mig trygg med de råd jag får av Kimmo. Att det ska ge positiva resultat i min verksamhet. Finns många företag inom samma område som mest tänker på att tjäna pengar.

Pia Tegborg, Partner och konsult på Kntnt

Kntnt
Samarbetet med Kimmo har fungerat mycket bra. Jag värdesätter den kreativitet, flexibilitet och snabbhet Kimmo visat under arbetet med vår film.
Jag kan varmt rekommendera Kimmo. Han är kreativ, kunnig och lätt att samarbeta med.
Vi är mycket nöjda med den film Kimmo tog fram åt oss.

Jag är mycket stolt och glad över de fina ord som jag fått och kommer att fortsätta att leverera 🙂