REFERENSER / TESTIMONIALS

Om du vill ringa och prata med någon av mina klienter så hör av dig så skall du få namn och telefonnummer.
Ulf Carlsson

Syncprojekt
Att samarbeta med Kimmo är en resa där den fråga jag ställde inledningsvis blir sekundär och där betydligt större frågor får svar. Kimmo är en idéspruta och en stor kraft

Att träffa Kimmo, att arbeta med Kimmo, är roligt och givande på många plan. Han har en säregen förmåga att entusiasmera människor, att få med medarbetare på banan på ett fantastiskt vis och därtill är han mkt resultatinriktad. Vad mer kan man begära?

Jag har anlitat Kimmo i olika sammanhang under ett flertal år och i de mest varierande situationer, och han har löst problemställningarna på ett utomordentligt vis. Jag kan varmt rekommendera Kimmo!

Clive Tompsett

Fotograf
Att samarbeta med Kimmo är bra. Kunskapen finns för att lösa de uppgifter och problem som jag behövt hjälp med.jag gillar attityden att allting går att lösa. man får hjälp snabbt när det behövs. Jag skulle rekommendera Kimmo för att han är professionell.

Rolf Lantz

Tratech
Samarbetet med Kimmo har fungerat klanderfritt

Jag skulle rekomendera Kimmo, då jag funnit att det som utlovats även levererats!

En annan tanke som slår mig är att han är smidig.

Mia Meriläinen

www.wtcgoteborg.se
Kimmo är lugn, naturlig, varm, saklig och informativ. Detta gör att innehållet blir tydligt, samtidigt som han bjuder in till ett aktivt deltagande.Speciellt bra är hans brinnande intresse för att tillmötesgå deltagarens behov. Deltagarna var nöjda med seminariet och fick kanske t.o.m. lite mersmak.

Att samarbeta med Kimmo är bra, han återkopplar och lämnar inga lösa trådar. Han levererar!

Vi på World Trade Center Göteborg rekomenderar Kimmo som föredragshållare och kommer att anlita honom fler gånger!

Håkan Carlsson

VD, VVS Bolaget
Skall man ut och synas eller behöver ett bollplank så finns det ingen som matchar DaCode där finns det en outtömlig källa på kunskap och know-how.

Jag rekommenderar absolut Kimmo. Här är epicentrum av marknadsföring och design.

Jag är mycket nöjd. Allt går ultra snabbt från ide till färdig produkt.

Kimmo är mycket förtrogen med sina uppdrag och inger ett gott förtroende.

Sitter du/ni och funderar hur ni skall komma vidare boka ett besök med Kimmo så lyfter ni eran verksamhet till nästa nivå (elitserien)

Elisabeth Fogelberg

Rektor, Annagården
Jag tycker att det är väldigt bra att samarbeta med Kimmo på daCode.

Kimmo är bra på att lyssna in mina ideer och tankar som kund.

Samtidigt är han inte rädd för att utifrån sin kompetens, komma med många spännande och kreativa lösningar och nya tankar kring vårt projekt.

Jag är helt klart väldigt nöjd med det arbete han gjort åt mig och jag rekommenderar honom så ofta jag kan till andra intressenter.

Kristina Strandholm

Marketing Operations Manager, Qmatic AB
Sammarbetet med Kimmo på daCode/Responsified Web Solutions har fungerat väldigt väl ända sedan start. Kimmo är oerhört kunnig och lyhörd för kundens önskemål och har ofta kommit med förslag som höjt kvaliteten på projektet.

Jag rekommenderar daCode/Responsified Web Solutions och Kimmo därför att han är en skicklig, snabb och pålitligt leverantör. Dessutom trevlig att ha att göra med. Jag upplever att vi fick ett stort värde för pengarna.

Jag är mycket nöjd med Kimmos arbete och hoppas snart få anlita honom igen.

Laura Fogarasi

Arkitekt
Att samarbeta med Kimmo är mycket effektivt och okonstlat – Kimmo lämnar oftast besked direkt och håller konstant god kommunikation under hela arbetsprocessen. Ett gott samarbete!
Jag skulle absolut rekommendera Kimmo! I första hand för hans kompetens som håller hög nivå i tiden med utvecklingen. I andra hand för det effektiva samarbetet där han kan få kunden att känna sig trygg med processen och även införstådd i tillvägagångssättet.
Jag är väldigt nöjd. Jag missuppfattade någon del i början om vilken plattform vår hemsida vid en flytt skulle hamna på, det blev en besvikelse då vi gick in med beställningen. Men arbetet med flytten av hemsidan blev utfört och trots motgångar så löste Kimmo och DaCode helheten väldigt bra.
Jag vill också tillägga att han dessutom är en go kille 🙂

Ulrika Larson

VD Empirikon
Kimmo är lättsam, kreativ, kommunikativ i processen och noggrann vilket gör samarbetet trevligt och resultatet givande.

Jag rekommenderar gärna Kimmo, han hjälpte oss med en illustration, där han fångade upp det budskap vi ville förmedla och skapade en illustration som passade syftet mycket bra.

Mats Venndahl

VD Venndahl Speaking Partner AB
Att samarbeta med Kimmo är kul och inspirerande. Och framför allt lärorikt, när som han samtidigt lyssnar på kunden ger mig bra feedback efter sina tankar och idéer. Detta gör att slutprodukten blir bra. Skulle varmt rekommendera Kimmo, därför att han har känsla för helhetsbilden. Både estetiskt och känsla för marketing. Och tänker på att kunden skall vara nöjd. Jag är mycket nöjd med det Kimmo har gjort för mig. Och även fått bra synpunkter från min omgivning på det han har gjort.

Ulf Sandström

VD ulfsandström.se
Att samarbeta med Kimmo är lättsamt och enkelt.

Jag skulle absolut rekommendera Kimmo. För att jag är övertygad om att han kommer att kunna lösa uppdraget eller säga ifrån om han inte tror det ligger i hans expertis.

Är jag nöjd med arbetet? Många förslag inom kort tid, lätt att återkoppla och få ändringar, egna förslag som visar engagemang – Svar: Ja.

Den här uppföljningen är i sig en indikation på att Kimmo är intresserad av att kvalitetssäkra och lämna nöjda uppdragsgivare.

Stefan 52 år Resultat efter 10 coaching timmar

Delägare i en reklambyrå
Målet var att skapa en en bättre version av mej. Vi har hunnit så otroligt mycket på denna lilla tid. Skapat en mer hängiven, reflekterande och mer organiserad person. Jag har gjort stora framsteg i min utveckling som ledare, partner och vän. Kimmo var en mycket bra sparring partner som leder samarbetet framåt och kommer med tydliga insikter och reflektioner. Stort hjärta och coachar med glädje, professionalism och inspiration. Kommer med otroligt snabba sammanfattningar. 🙂

Mia Frankedal

Konstnär
Att samarbeta med Kimmo är enkelt, okomplicerat och det går fort.

Jag skulle absolut rekommendera Kimmo, han är bra på att lyssna av vad du vill men ger också intelligenta råd. Jag är mer än nöjd med Kimmos arbete.
-Att Kimmo är konstnär i kombination med ett avancerat tekniskt kunnande märks i det arbete han utfört för mig.

Magnus Lovell

VD Lovell leadership
Det är ett nöje att arbeta med Kimmo. Han lyssnar verkligen på vad jag önskat och lägger till sin erfarenhet och kunnighet på ett mycket professionellt sätt. Dessutom är Kimmo en mycket trevlig människa!
Jag rekommenderar definitivt Kimmo. Med sin konstnärliga sida samt kunnighet inom tekniken har han en unik förmåga vilket visat sig tydligt i vår nya layout på hemsidan samt framtagande av ny logga.
Jag är mycket nöjd med Kimmos arbete.

Bo P. Löfgren

VD, Evolutive AB
Att samarbeta med Kimmo är mycket lätt, Jag skulle vilja rekommendera honom, eftersom han förstår kundens behov och hittar kreativa lösningar.

Jag är mycket nöjd med Kimmos arbete.

Skulle vilja tillägga också att Kimmo är en person som gjort starkt intryck på mig och som jag på relativt kort tid har fått en mycket bra relation till. Kimmos sätt att kombinera sin höga tekniska kompetens med sitt kreativa konstnärskap gör honom oerhört spännande. Han är helt enkelt en idéspruta. Dock skapar han inte tekniska avancerade lösningar för deras egen skull, inga ”over kill” – han har alltid kundnytta i fokus. Till sist vill jag understryka att jag verkligen upplever Kimmo som en oerhört god medmänniska.

Mattias Johansson

VD Syncronisera Projektledning
Om jag skall fatta mig kort så är det enkelt att samarbeta med Kimmo.
Han levererar en speciell energi, han är genuint intresserad av personen och kommer snabbt nära inpå en. Han släpper ändå inte fokus på syftet med uppgiften, istället lockar han gärna fram en dimension till, det där extra som man som kund inte visste att man vill ha. I just den disciplinen Kimmo rör sig är det lätt att hamna i antingen tekniska frågeställningar eller enbart yta, design och coola funktioner utan nytta. Det gör inte Kimmo, han behåller koncentrationen på kundens affär och nytta.

Jag skulle absolut rekommendera Kimmo, han skulle med sin energi och kunskap kunna tillföra något till alla företag, tror jag.

Jag är nöjd med Kimmos arbete, utan tvekan.

Fredrik Runegård

Verksamhetschef, Restaurang Runegård & Hvit
Samarbetet med Kimmo går inte att klaga på. Superbra samarbete.

Vi på Restaurang Runegård & Hvit vill verkligen rekommendera daCode för andra.

Det är ett smidigt och snabbt sätt att få en bra proffsig hemsida samt hjälp när som helst i princip!

Jag är mycket nöjd, ser fram emot fler samarbeten.

Med tanke på vilken djungel det är där ute med olika seriösa samt oseriösa företag inom Kimmos yrke så besitter Kimmo de flesta egenskaper som får en att känna sig trygg som kund.

Tack Kimmo.

Stefan Sjöberg

VD, Munkhuset
Att sammarbeta med Kimmo är jättebra, han är lyhörd och kan omsätta dina ideer till en bra och fungerande produkt.

Jag skulle absolut rekommendera Kimmo. Han är snabb, okomplicerad och mycket kunnig.

Jag är helnöjd md Kimmos arbete.

Hans engagemang för att lösa kundens behov på ett snabbt och effektivt sätt, imponerade på oss.

Nina Ward

Massageterapeut
Kimmo kör med raka rör. Inget krångel. Jag får den hjälp jag behöver, närhelst jag behöver den.
Det fungerar alldeles utmärkt för mig. Jag är mycket nöjd med vårt samarbete.

Rune Kjellgren

VD, Reklamfabriken.com
Kimmo är riktigt serviceminded och kommer med mycket bra och kreativa lösningar. Riktigt proffsigt.

Jag rekommenderar verkligen Kimmo, då han hjälper till på ett så bra sätt, Med effektiva lösningar, bl.a. proffsig hemsida, som uppskattas av kunderna. Det känns bra att hjälpa affärsbekanta med denna kontakten som gör att de Kan koncentrera sig på det de kan.

Jag är mycket nöjd, snabba svar, bra koncept, mycket proffsigt.

Marianne Ek

Göteborgs Konstförening
Samarbetet mellan Kimmo och oss på Göteborgs Konstförening har fungerat mycket bra. Kimmo har varit snabb på att förstå hur vi har velat presentera oss på nätet. Han har alltid bemött våra synpunkter på ett seriöst sätt.
Vi kan rekommendera andra att anlita Kimmo. Han är kreativ och lyhörd och vill kundens bästa.
Det har varit en stor fördel för oss att Kimmo är konstnär. Tack vare hans tekniska kunnande och konstnärliga kreativitet har vi en hemsida som representerar oss på ett bra sätt. Arbetet med att skapa hemsidan fungerade väldigt bra både när det gällde utformning och innehåll. Kimmo är alltid snabb med att svara på frågor och att lösa problem.

Thereze Larsson VD

Care Hudvård och Makeup
Att samarbeta med Kimmo är smidigt och han är pedagogisk och kan förklara även för mig som är ovan inom området:)
Jag skulle absolut rekommendera Kimmo! För att han är pålitlig och uppdaterad inom sitt område.
Jag är Mycket nöjd med hans arbete
Jag känner mig trygg med de råd jag får av Kimmo. Att det ska ge positiva resultat i min verksamhet. Finns många företag inom samma område som mest tänker på att tjäna pengar.

Pia Tegborg, Partner och konsult på Kntnt

Kntnt
Samarbetet med Kimmo har fungerat mycket bra. Jag värdesätter den kreativitet, flexibilitet och snabbhet Kimmo visat under arbetet med vår film.
Jag kan varmt rekommendera Kimmo. Han är kreativ, kunnig och lätt att samarbeta med.
Vi är mycket nöjda med den film Kimmo tog fram åt oss.

Lennart 57 år Resultat efter 7 coaching timmar

Chef på Volvo
Målet var att bli bättre på de områden som jag har identifierat. De är att skapa bättre dynamik på mina teammöten, att i högre utsträckning ta kontakt med personer jag inte känner samt att bli mer involverande mot de människor jag möter varje dag. Samtalen har fungerat väldigt bra. Metodiken har lotsat mig till insikt och åtgärd. Jag har lärt mig att skapa den bild som reflekterar hur jag vill att det skall vara, ta reda på vad som hindrar mig att nå dit och att hitta åtgärd. En insikt jag tar med mig är att ens egna beteende styr väldigt mycket hur saker och ting uppfattas av andra. Några ord till dig Kimmo, jag tycker att det var väldigt bra gjort! Du är väldigt professionell I ditt agerande och inger stort förtroende. Jag har känt mig bekväm med att diskutera upplevda tillkortakommanden med dig som inte alltid är lätta att tala om.

Lena, 44 år Resultat efter 6 coaching timmar

VD/delägare i ett mediaföretag
Målen var att tydliggöra bolagets vision, hur vi kan jobba framåt för att nå våra mål samt att hitta sätt att få mina medarbetare att arbeta lite mer självständigt. Jag har lärt mig att strukturera upp mina tankar, fått flera bra verktyg som gör det enklare att komma vidare i olika processer. Många matnyttiga tips och nya sätt att se saker på. Jag kommer att kunna ta bättre beslut som inte bara handlar om min känsla. Jag kommer att kunna bemöta människor på ett bättre sätt på deras villkor snarare än mina. Jag vet hur jag ska kunna reda ut vad som är viktigt för mig och därmed kunna prioritera rätt. Kimmo var en mycket uppmuntrande coach som skapar förtroende och tillit. Han öppnar upp för nya tankar och tillför ett stort värde.

Jag är mycket stolt och glad över de fina ord som jag fått och kommer att fortsätta att leverera 🙂

Testimonials in English

Rolf Lantz

CEO Tratech
The cooperation with Kimmo has worked faultlessly. I would recommend Kimmo, since I have found that what has been promised has also been delivered! Another thought that strikes me is that he is flexible.

Ulf Carlsson

Syncprojekt
To cooperate with Kimmo is a trip where the original question posed becomes secondary and where much larger questions will be answered. Kimmo is full of ideas and a great power. To meet Kimmo, to work with Kimmo is fun and beneficial on multiple levels. He has a unique ability to make people enthusiastic, to bring fellow workers to the party in a fantastic way and in addition he is very goals oriented. What else can you ask for? I have engaged Kimmo during different occasions for a number of years and in the most varied situations, and he has solved the problems in an outstanding way. I can warmly recommend Kimmo!

Håkan Carlsson

CEO, VVS Bolaget
If you are on your way out to be seen or if you need a sounding board, no one can match DaCode where there is an inexhaustible source of knowledge and know-how. I definitely recommend Kimmo. This is the epicentre of marketing and design. I am very pleased. Everything is ultra-fast from idea to finished product. Kimmo is well familiar with his tasks and inspires good confidence. If you are thinking about how to continue you should book a meeting with Kimmo and he will lift your business to the next level (elite)

Kristina Strandholm

Marketing Operations Manager, Qmatic AB
The cooperation with Kimmo at daCode/Responsified Web Solutions has worked well from the start. Kimmo is extremely knowledgeable and receptive to the customer’s requests and has often provided suggestions that increased the quality of the project. I recommend daCode/Responsified Web Solutions and Kimmo because he is a skilled, quick and reliable supplier. In addition, he is pleasant to deal with. I believe we received great value for the money. I am very happy with Kimmo’s work and hope we will be able to engage him again soon.

Ulrika Larson

CEO Empirikon
Kimmo is easy-going, creative, communicative in the process and meticulous which makes the cooperation pleasant and the result productive. I am pleased to recommend Kimmo, he helped us with an illustration, where he caught the message we wanted to convey and created an illusion that fit the purpose very well.

Ulf Sandström

CEO ulfsandström.se
To cooperate with Kimmo is casual and easy. I would absolutely recommend Kimmo. Because I am convinced that he will solve the task or tell you if he believes it is not within his expertise. Am I satisfied with the work? Many proposals during a short period of time, easy to feedback and have changes made, own proposals showing involvement – the answer is: Yes.
This follow-up is in its own an indication that Kimmo is interested to ensure quality and ensure satisfied clients.

Magnus Lovell

CEO Lovell leadership
It is a pleasure to work with Kimmo. He really listens to my wishes and adds his experience and knowledge in a very professional way. In addition, Kimmo is a very pleasant human being! I definitely recommend Kimmo. With his artistic side and the knowledge in the technology he has a unique skill which is clearly shown in our new website layout and the creation of a new logo. I am very pleased with Kimmo’s work.

Mattias Johansson

CEO Syncronisera Projektledning
To be brief it is easy to cooperate with Kimmo. He delivers a special energy, he is genuinely interested by the person and rapidly get close to you. Despite this he does not lose focus of the aim of the task, rather he brings out another dimension, that extra that you as a customer did not know you wanted to have. In the discipline that Kimmo moves it is easy to get stuck in either technical questions or just surface, design and cool functions with no use. Kimmo does not do this, he maintains the concentration on the customer business and usability. I would definitely recommend Kimmo, with his energy and knowledge he would be able to add something to all businesses, I believe. I am happy with Kimmo’s work, without doubt.

Stefan Sjöberg

CEO, Munkhuset
To cooperate with Kimmo is very good, he is receptive and can convert your ideas to a good and functional product. I would definitely recommend Kimmo. He is fast, uncomplicated and very knowledgeable. I am super satisfied with Kimmo’s work. His engagement to solve the customer need in a fast and effective way made an impression on us.

Rune Kjellgren

CEO, Reklamfabriken.com
Kimmo is really service minded and comes up with very good and creative solutions. Really professional. I really recommend Kimmo since he helps in such a good way. With efficient solutions, amongst other professional website, that is appreciated by the customers. It feels good to help business acquaintances with this contact, which makes it possible for them to concentrate on what they are good at. I am very satisfied, fast responses, good concept, very professional.

Thereze Larsson

CEO Care Hudvård och Makeup
To cooperate with Kimmo is easy and he is pedagogical and can explain even to me that am unused to this business 😊 I would definitely recommend Kimmo! Because he is reliable and updated in his business. I am very pleased with his work. I feel safe with the advice I receive from Kimmo. That it will give positive results in my business. There are many companies in the same business that are mainly focused on earning money.

Clive Tompsett

Photographer
To collaborate with Kimmo is good. The knowledge is there to solve the tasks and the problems that I have needed help with. I like the attitude that everything can be solved. You will get rapid help when you need it. I would recommend Kimmo because he is professional.

Mia Meriläinen

www.wtcgoteborg.se
Kimmo is calm, natural, warm, business-like and informative. This makes the content clear, at the same time that he invites to an active participation. Especially good is his burning interest to meet the expectation of the participant. The participants were pleased with the seminar and may perhaps even have gained a need to know more. To cooperate with Kimmo is good, he gives feedback and leaves no loose ends. He delivers! We at the World Trade Center Göteborg recommend Kimmo as lecturer and will use him again!

Elisabeth Fogelberg

Principal, Annagården
I believe it is really good to cooperate with Kimmo at daCode. Kimmo listens well to my ideas and thoughts as a customer. At the same time, he is not afraid to, based on his competence, come up with many exciting and creative solutions and new thoughts around our project. I am clearly very satisfied with the work that he did for me and I recommend him as often as I can to other interested parties.

Laura Fogarasi

Architect
To cooperate with Kimmo is very efficient and easy-going – Kimmo most of the time answers directly and keeps constantly good communication during the entire work process. A good cooperation! I would definitely recommend Kimmo! First of all, because of his competence, which maintains a high level in time with the development. Second of all for the efficient cooperation where he can make the customer feel safe with the process and even understanding the procedure. I am very satisfied. I misunderstood some parts in the beginning about the platform our website would land on in case of a move, which was a disappointment when we placed the order. But the work with the move of the website was done and despite challenges Kimmo and daCode solved the complete solution very well. I would also like to add that he is a nice guy.

Mats Venndahl

CEO Venndahl Speaking Partner AB
To cooperate with Kimmo is fun and inspiring. And above all educational, when he listens to the customer at the same time as he gives me good feedback based on his thoughts and ideas. This makes the final product good. Would warmly recommend Kimmo, because he can see the full picture. Both aesthetically and with a marketing feel. And thinks about making the customer satisfied. I am very satisfied with what Kimmo did for me. And I have also received good comments about what he has done from my acquaintances.

Mia Frankendal

Artist
To cooperate with Kimmo is easy, not complicated and it is fast. I would definitely recommend Kimmo, he listens well to what you would like but also gives intelligent advice. I am more than satisfied with Kimmo’s work. – That Kimmo is an artist in combination with having an advanced technical knowledge is shown in the work he did for me.

Bo P. Löfgren

CEO, Evolutive AB
To cooperate with Kimmo is very easy. I would like to recommend him, because he understands the needs of a customer and comes up with creative solutions. I am very pleased with Kimmo’s work. I would also like to add that Kimmo is a person that made a strong impression on me and that I, in a relatively short period of time, have developed a very good relationship with. Kimmo’s way of combining his high technical competence with his creative artistry makes him enormously exciting. He is quite simply full of ideas. However, he is not creating technically advanced solutions for its own sake, no “overkill” – he always keeps the customer benefit in focus. Finally, I would like to stress that I really see Kimmo as an extremely good fellow human.

Fredrik Runegård

COO, Restaurang Runegård & Hvit
You cannot complain about the cooperation with Kimmo. Super good cooperation. We at Restaurang Runegård & Hvit would really like to recommend daCode to others. It is a smooth and fast way to get a good, professional website and help when whenever in principle! I am very satisfied, looking forward to more cooperation. Considering the jungle out there with different serious and less serious companies in Kimmo’s business, Kimmo has most of the characteristics that makes you feel safe as a customer. Thank you, Kimmo.

Nina Ward

Massage Therapist
Kimmo is straightforward. No hassle. I get the help I need, whenever I need it. It worked perfectly for me. I am very satisfied with our collaboration.

Marianne Ek

Göteborgs Konstförening
The cooperation between Kimmo and us at Göteborgs Konstförening has worked very well. Kimmo has been quick to understand how we wanted to be presented on the internet. He has always met our comments in a serious way. We can recommend others to engage with Kimmo. He is creative and receptive and wants the best for the customer. It has been a great advantage for us that Kimmo is an artist. Due to his technical knowledge and artistic creativity we have a website that represents us in a good way. The work to create the website worked very well both for the design and the content. Kimmo is always fast in responding to questions and solve problems.

Pia Tegborg

Partner and consultant at Kntnt
The cooperation with Kimmo has been working very well. I appreciate the creativity, flexibility and speed which Kimmo has shown during the work with our film. I can warmly recommend Kimmo. He is creative, knowledgeable and easy to work with. We are very satisfied with the movie that Kimmo produced for us.

 

I am very proud and happy for the nice words that I have received and will continue to deliver great work also to you,
if I get your trust to help you in your progress.